For virksomheder

Maskinmesterjob.dk er det unikke mødested for virksomheder og de maskinmestre, som overvejer at rykke videre i karrieren. Her samler vi annoncer, som retter sig mod den særligt efterspurgte målgruppe af maskinmestre – uanset, om jobtitlen eksempelvis er driftsleder, rejsemontør, teknisk salgsansvarlig, dual officer eller energirådgiver. Her kan du som virksomhed nå ud til netop de medarbejdere, som du gerne vil tiltrække.

Jobportalen Maskinmesterjob.dk er etableret af Maskinmestrenes Forening, og din annoncering kan både være den enkle og effektive tekstannonce og nå videre ind i vores nyhedsbrev, til vores sociale medier og ind i maskinmestrenes eget branchemagasin Maskinmesteren. Du kan også med film og journalistiske portrætter præsentere din virksomhed og sætte gang i overvejelserne hos din næste potentielle medarbejder.

Vores mediakonsulent Dorte Schlünzen rådgiver dig gerne om den bedste løsning. Kontakt Dorte Schlünzen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller 7610 1146 eller læs om de enkelte annoncepakker herunder.

Annoncepakker

Standardpakken

Standardpakken

Med Standardpakken får du stærk synlighed på Maskinmesterjob.dk og desuden eksponering i Maskinmesterjobs nyhedsbrev og på Maskinmesterjobs Facebook- og LinkedIn-profiler. Her får du direkte onlineadgang til følgere og modtagere.

Pris 4.995,- kroner (eks. moms)

Læs om Standardpakken som pdf her

StandardPlus-pakken

StandardPlus-pakken

StandardPlus-pakken giver dig fuld synlighed på alle Maskinmesterjobs platforme. Din annonce ligger i fire uger på Maskinmesterjob.dk og bliver desuden eksponeret i vores nyhedsbrev og vores Facebook- og LinkedIn-profiler. Desuden bliver din annonce indrykket som ½ side i den trykte version af Maskinmesteren.

Pris 10.995,- kroner (eks. moms)

Læs om StandardPlus-pakken som pdf her

Videopakken

Videopakken

Med en professionelt produceret videoannonce på Maskinmesterjob.dk får du særlig mulighed for at tiltrække de tekniske kompetencer til din virksomhed. Vi producerer en videojobannonce af 1-1,5 minuts varighed med udgangspunkt i filmoptagelser med din udvalgte repræsentant på din virksomhed.

Pris 12.995,- kroner (eks. moms)

Læs om Videopakken som pdf her

Virksomhedsportrættet

Virksomhedsportrættet

Med et professionelt virksomhedsportræt på Maskinmesterjob.dk kan du indgående præsentere din virksomhed over for de tekniske kompetencer, du mangler. Vi interviewer en af dine maskinmestre om de særlige karrieremuligheder hos dig og lægger dit virksomhedsportræt online i 12 måneder.

Pris 12.995,- kroner (eks. moms)

Læs om Virksomhedsportrættet som pdf her