13/09 2017

Syddansk Erhvervsskole

Stilling:

Afdelingsleder 

Information om virksomheden

Afdelingsleder 

Vil du sætte strøm på din lederkarriere?

På Syddansk Erhvervsskole i Vejle søger vi snarest en afdelingsleder til vores El & Automatik afdeling.  Afdelingen har ca. 20 fagligt dygtige medarbejdere, som sammen udbyder erhvervsuddannelserne til elektriker og automatiktekniker samt en lang række efteruddannelser inden for området. 

På efteruddannelsesområdet har vi tilfredse kunder i hele Danmark og gennemfører kompetenceudvikling på højt niveau af faglærte i samarbejde med de enkelte virksomheder. Vi vil ikke lægge skjul på, at denne stilling vil være krævende, for du vil blive leder for en afdeling med mange spændende udfordringer!

Elektriker- automatikteknikeruddannelserne er komplekse og desuden under omlægning. Afdelingen er startet på en flytteproces, hvor vi sammen med vores IT afdeling er i gang med at designe et helt nyt innovativt teknologihus, som ramme for de fremtidige uddannelser. Denne proces vil du skulle stå i spidsen for sammen med lederen af IT afdelingen.

Dine væsentligste opgaver vil dels være at sikre en god og velfungerende drift, planlægning, økonomi, og yde kompetent ledelse af både medarbejdere og faglige-/pædagogiske udviklingsprojekter i afdelingen.

Du indgår i campusledelsen i Vejle og vil få et tæt samarbejde med dine øvrige lederkolleger og få rig mulighed for at give input til de strategiske indsatser.

Jobbet som afdelingsleder har mange samarbejdsflader internt og eksternt, hvorfor du også gerne skal have erfaring og interesse i at skabe og vedligeholde gode relationer. Dette kunne være til ex. el afdelingen i vores Odense afdeling, branchen og andre interessenter for på denne måde at styrke fagets udvikling og skolens position.

Vi forestiller os, at du har en eller anden form for el-faglig baggrund, som du kan have erhvervet dig på flere måder. Måske er du maskinmester, elinstallatør eller lignende.

Vi vægter dog højest, at du er en kompetent og motiverende leder og at du har et godt kendskab/erfaring med pædagogik og undervisning, som er vores kerneområde.

Af personlige egenskaber kigger vi efter et godt overblik med sans for de vigtige detaljer og sammenhænge. Ærekærhed i forhold til at lykkes med det, du sætter dig for og gode samarbejdsevner.

Ansættelse

Stillingen er på fuldtid og følger bekendtgørelse om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved erhvervsskoler og skolehjem samt cirkulære om klassificering af nyoprettede lederstillinger ved erhvervsskolerne. Stillingen er i lønramme 34 og lønpakken er sammensat af en basisløn, tillæg efter kompetencer, en resultatlønskontrakt og en attraktiv pensionsordning.

Arbejdssted vil primært være i Vejle, men du skal forvente, at der en gang imellem vil være aktiviteter i Odense, som du skal deltage i.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Tiltrædelse efter aftale. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger/ så vi har den senest onsdag den 27. september 2017.

Ring endelig og få en uforpligtende snak om stillingen med campuschef Lars Skibdahl på telefon 2184 8100.

Mød en maskinmester (Jobopslag)

Herunder kan du læse om maskinmestre, som løfter meget forskellige opgaver i det danske samfund og erhvervsliv.

Klik på knappen herunder for se flere maskinmestre, som arbejder inden for dette område.

 • Nichlas Thomsen

  Nichlas Thomsen er maskinmester på Molslinjens katamaranfærge mellem Aarhus og Odden. Han

  ...

  Nichlas Thomsen

  Molslinjen 

  Læs om Nichlas
 • Thomas Almegaard

  Thomas Almegaard er maskinmester og Site Manager for Nysted Havmøllepark. Han var i foråret

  ...

  Thomas Almegaard

  Nysted Havmøllepark 

  Læs om Thomas
 • Kenn-Ulrik Brix Sørensen

  Maskinmester Kenn-Ulrik Brix Sørensen leder de praktiske opgaver med at fjerne radioaktiv

  ...

  Kenn-Ulrik Brix Sørensen

  Dansk Dekommissionering 

  Læs om Kenn-Ulrik
 • Kim Ekelund Schultz

  Kim Ekelund Schultz er maskinmester på NISSEN energi teknik, hvor han designer CHP-anlæg

  ...

  Kim Ekelund Schultz

  NISSEN energi teknik 

  Læs om Kim
 • Michael Petersen

  Maskinmester Michael Petersen arbejder med energioptimering og energibesparelser i Skive

  ...

  Michael Petersen

  Skive Kommune 

  Læs om Michael
 • Jacob Ordrup Pedersen

  Maskinmester Jacob Ordrup Pedersen er chef for automationsafdelingen i Tivoli. Sammen med sine

  ...

  Jacob Ordrup Pedersen

  Tivoli 

  Læs om Jacob
Mød en maskinmester

OBS! Maskinmesterjob.dk benytter sig af cookies, for at kunne virke optimalt, klik "OK" for at accepterer.