02/03 2018

MSK

Stilling:

Underviser

Information om virksomheden

Underviser

Undervisere til Maskinmesterskolen København

- du udvikler og inspirerer vores motiverede og målrettede studerende

Vil du være med til at forme fremtidens maskinmestre i tæt samarbejde med kolleger, ledelse, og det erhvervsliv, vi er en integreret del af? Kan du forvandle din ekspertise og dine erfaringer til inspirerende undervisning og motiverende kurser? Så er du måske en af de nye undervisere, vi har brug for på Maskinmesterskolen København.

Du uddanner fremtidens tekniske ledere

Som underviser på Maskinmesterskolen København bliver du en del af en succeshistorie om en skole og en uddannelse, der følger med tiden og udvikler sig i takt med det erhvervsliv, den leverer kandidater til. Her uddanner vi ikke til arbejdsløshed men til at tage fat. Og det er derfor, vores studerende vælger maskinmesteruddannelsen. Her møder du modne, unge mennesker, der ved hvad de vil, og som er klar til at gøre en indsats. Både i klasseværelset, i laboratorierne og i værkstedsskolen. Det stiller også krav til din udvikling, og som underviser på MSK får du derfor mulighed for at videreuddanne dig. Ud over undervisning bidrager du også til den løbende udvikling af dit fagområde, både sammen med dine kolleger på skolen, og med de virksomheder, der aftager vores praktikanter og dimittender med åbne arme.

Faglig kapacitet med solid erfaring

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx maskinmester eller diplomingeniør. Du kan også have en kandidatgrad i et af ingeniørfagene, som du kombinerer med en stor interesse for fagets praktiske anvendelse. Uanset baggrund er du stærkt fagligt funderet på dit felt, og det er en absolut fordel med erfaring fra erhvervslivet, som du kan inddrage i din undervisning. Tidligere undervisningserfaring er også en fordel men ikke et krav.

Som menneske er du motiveret for at undervise og vejlede, og du bruger dine gode kommunikative evner til at skabe flere daglige ’A-ha!’-oplevelser hos dine studerende. Du samarbejder godt med andre, og forstår at den fortsatte succesfulde udvikling af skolen, uddannelsen og dig selv også er et spørgsmål om at møde andre med velvilje og et åbent sind.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rektor Erik Andreassen på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller studieleder Annette Orup på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt – og senest fredag den 30. marts 2018 kl. 12.00.

OM MSK

Maskinmesterskolen København hjælper danske og internationale organisationer med at drive energi og materiel ved at uddanne næste generation af maskinmestre. Maskinmesterskolen København ligger på Gyrithe Lemches Vej i Lyngby, nord for København, og er en del af Campus Lyngby. Det sikrer en relevant forskningsmæssig tilknytning til uddannelsens vigtigste fagområder.

Mød en maskinmester (Jobopslag)

Herunder kan du læse om maskinmestre, som løfter meget forskellige opgaver i det danske samfund og erhvervsliv.

Klik på knappen herunder for se flere maskinmestre, som arbejder inden for dette område.

 • Henrik Skytte Raahede

  I 2016 lukkede Henrik Skytte Raahede som fabrikschef sin daværende arbejdsplads SBS, da

  ...

  Henrik Skytte Raahede

  En fabrik lukker og en ny åbner

  Læs om Henrik
 • Brian Helldorf Alexandersen

  Brian Helldorf Alexandersen har valgt en karriere som selvstændig, og det har givet ham

  ...

  Brian Helldorf Alexandersen

  Som selvstændig sætter man sin egen standard

  Læs om Brian
 • Jakob Thanning

  Maskinmester Jakob Thanning arbejder i HOFOR som sektionsleder i Forsyningsanlæg. Han er blandt

  ...

  Jakob Thanning

  Lederambitioner i HOFOR

  Læs om Jakob
 • Nichlas Thomsen

  Nichlas Thomsen er maskinmester på Molslinjens katamaranfærge mellem Aarhus og Odden. Han

  ...

  Nichlas Thomsen

  Molslinjen 

  Læs om Nichlas
 • Thomas Almegaard

  Thomas Almegaard er maskinmester og Site Manager for Nysted Havmøllepark. Han var i foråret

  ...

  Thomas Almegaard

  Nysted Havmøllepark 

  Læs om Thomas
 • Kenn-Ulrik Brix Sørensen

  Maskinmester Kenn-Ulrik Brix Sørensen leder de praktiske opgaver med at fjerne radioaktiv

  ...

  Kenn-Ulrik Brix Sørensen

  Dansk Dekommissionering 

  Læs om Kenn-Ulrik
Mød en maskinmester

OBS! Maskinmesterjob.dk benytter sig af cookies, for at kunne virke optimalt, klik "OK" for at accepterer.