08/08 2019

Coromatic

Stilling:

SENIOR PROJEKTLEDER

Information om virksomheden

SENIOR PROJEKTLEDER

Coromatic sikrer adgang til strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering.

Virksomhedens kunder er finanssektoren, IT- og telekomudbydere, hospitaler, forsvaret og anden bygningskritisk infrastruktur.

Coromatic tilbyder rådgivning, drift, service og vedligehold. Vi designer, bygger og driver energieffektiv, teknisk infrastruktur.

Coromatic har mere end 500 medarbejdere, og har leveret løsninger og services til mere end 5.000 virksomheder i Norden.

Senior Projektleder til Datacentre

Vil du lede og gennemføre Coromatics mellemstore og store Datacentre, serverrum og kritisk infrastruktur projekter i alle dets faser, fra ordre til levering – så giver vi dig både muligheder og ansvar, til at gøre en markant forskel, ud fra vores lokation i Århus.

Vi har et klart mål om at hjælpe vores kunder med at sikre deres kritiske virksomhed 24/7. Et vigtigt skridt her, er at udføre projekter, leverancer og løsninger i overensstemmelse med aftalt omfang, kvalitet, tid og budget.

Vi giver dig mulighed for at være en pålidelig og langsigtet partner for vores kunder og samtidig skabe værdi sammen med 127 dejlige kolleger, hvor vi både har en inkluderende og præstationsdrevet kultur. En del af vores mission er nemlig at fastholde, udvikle og begejstre branchens bedste medarbejdere.

Dit område som Projektleder

Med reference til Head of ICS Project, vil du, som en del af teamet, få det samlede ansvar for gennemførelse af egne komplekse projekter. Det indebærer tekniske løsninger indenfor bla. UPS, generatorer, køleanlæg såvel som bygningsentrepriser. Du vil opleve en alsidighed i dine opgaver, der kræver, at du formår både at være opsøgende såvel som vidensdelende på informationer og detaljer.

Uddrag af opgaver:

 • Økonomisk og juridisk opfølgning af projektet
 • Opfølgning på projektforløbet, herunder efterkalkulation og staderapporter
 • Optimering af projekter i form af indkøb og mersalg
 • Agere proaktivt for at forhindre afvigelser i projektet
 • Kvalitetssikre og ordre ydelser og produkter fra underleverandører og underentreprenører

Da både den overordnede samt mere detailorienterede planlægning, koordinering og styring bliver stærke kendetegn i din hverdag, forventes det, at du har adskillige års erfaring med at selvstændigt at gennemføre tekniske projekter ude på byggepladser. Tilsvarende vil du på mange sager, blive sidste led i kvalitetskontrollen. Det er derfor afgørende at du er selvkørende, beslutningsdygtig og kan prioritere.

Din baggrund og indstilling

Din indgangsvinkel til stillingen kunne være en uddannelse som maskinmester eller ingeniør, og gerne med erfaring fra datacenterbranchen, hvor El og HVAC-R samt bygningsentrepriser har været omdrejningspunktet.

Du har stærk og veldokumenteret erfaring som Projektleder, som du har opbygget gennem komplekse tekniske projekter. Du er dreven og rutineret inden for projektøkonomi samt alt det kontraktuelle.

Du har godt kendskab til AB92/ABT93 og navigerer derfor opmærksomt inden for entreprisegrænserne. Du er flydende i både dansk og engelsk i skrift & tale og har kørekort, samt kan sikkerhedsgodkendes til PET/FET.

Som person kendetegnes du som værende vedholdende, dynamisk og udadvendt. Du er en igangsættende og engageret person der er drevet af resultater og løsninger på dine projekter. Du motiveres af at udfordre vores leverandører, til gavn og glæde for vores kunder - og det falder dig naturligt, at det er teamindsatsen, der skaber de bedste resultater.

Hvad du får, ud over et udviklende job

Du bliver en del af en åben, transparent virksomhed hvor trivsel, værdier og resultater har fokus. Hvor du er med til at påvirke struktur og rammer for dit arbejde, mens du samtidig får rum og beføjelser til at løse opgaven. Du indgår i et team hvor der er et særdeles godt arbejdsmiljø, gode kolleger og hvor vi godt er klar over, at alt ikke kun er konstante succeser.

Coromatic A/S

Vi arbejder for at skabe tryghed – sikre drift 24/7. Vi beskæftiger os med salg, projektering, installation og service af forretningskritiske løsninger til et bredt kundesegment, herunder bl.a. datacentre i turn-key leverancer, UPS- og DC-anlæg, generatorer, køleanlæg, ventilation, energioptimering, alarmering samt brandslukningsanlæg. Vi er, som en del af Coromatic Group, i en spændende udvikling med en ambitiøs målsætning.

Se meget mere om Coromatic på www.coromatic.dk.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte Head of ICS Project, Dennis Rasmussen på 8816 3474 eller HR Manager Kirsten Sohnesen på 8816 3446. For at fremme processen vil samtaler foregå løbende.

Tiltrædelse hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette.

Mød en maskinmester (Jobopslag)

Herunder kan du læse om maskinmestre, som løfter meget forskellige opgaver i det danske samfund og erhvervsliv.

Klik på knappen herunder for se flere maskinmestre, som arbejder inden for dette område.

 • Optimerer vindmøller og karriere

  Lars Christensen begyndte som vindtekniker hos det daværende DONG Energy, da Horns Rev 2 var

  ...

  Optimerer vindmøller og karriere

  I det nye år starter maskinmester Lars Christensen i et nyt job hos NorSea Wind, som er service- og vedligeholdsleverandør til vindindustrien. Han er som 35-årig nyuddannet maskinmester, men har 10 års erfaring med vindmøller.

  Læs om Optimerer
 • Nu åbnes der op for medlemskab af Ocean Plastic Forum

  Som medlem af Ocean Plastic Forum kan blive organisationer, der som en væsentlig del af deres

  ...

  Nu åbnes der op for medlemskab af Ocean Plastic Forum

  Der åbnes op for medlemskab af Ocean Plastic Forum - partnerskabet der ønsker at bortskaffe plast i havet.

  Læs om Nu
 • Henrik Skytte Raahede

  I 2016 lukkede Henrik Skytte Raahede som fabrikschef sin daværende arbejdsplads SBS, da

  ...

  Henrik Skytte Raahede

  En fabrik lukker og en ny åbner

  Læs om Henrik
 • Brian Helldorf Alexandersen

  Brian Helldorf Alexandersen har valgt en karriere som selvstændig, og det har givet ham

  ...

  Brian Helldorf Alexandersen

  Som selvstændig sætter man sin egen standard

  Læs om Brian
 • Jakob Thanning

  Maskinmester Jakob Thanning arbejder i HOFOR som sektionsleder i Forsyningsanlæg. Han er blandt

  ...

  Jakob Thanning

  Lederambitioner i HOFOR

  Læs om Jakob
 • Nichlas Thomsen

  Nichlas Thomsen er maskinmester på Molslinjens katamaranfærge mellem Aarhus og Odden. Han

  ...

  Nichlas Thomsen

  Molslinjen 

  Læs om Nichlas
Mød en maskinmester

OBS! Maskinmesterjob.dk benytter sig af cookies, for at kunne virke optimalt, klik "OK" for at accepterer.