13/08 2019

ATP Ejendomme

Stilling:

SITEMANAGER

Information om virksomheden

SITEMANAGER

Vil du stå for driften af 18.000 m2 kontorejendom i København, og kan du sikre et højt serviceniveau for vores kunde i ejendommen?

Til en nyoprettet stilling søger vi en serviceminded og teknisk skarp kollega, der kan sikre en stabil og effektiv drift af vores DGNB guldcertificerede kontorejendom, Pier47, på Langelinie Allé i København.

Du bliver en del af vores driftsafdeling, der består af 35 ambitiøse og kompetente medarbejdere. Vores omgangstone er uformel. Løbende dialog og sparring er i højsædet. Din arbejdsdag vil hovedsageligt foregå på Pier47. Ved brug af dine tekniske evner og i tæt samarbejde og dialog med kunden, sikrer du et højt serviceniveau samt en succesfuld drift af ejendommen. Du vil få gode muligheder for selv at præge stillingen, ligesom du vil blive udfordret på både tekniske og personlige kvalifikationer.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Skabe et godt driftsgrundlag og afsæt for den fremtidige drift med velfungerende serviceaftaler og dokumentation
 • Bidrage til at ejendommen fungerer som forventet, i henhold til kontrakter og lovmæssige forpligtelser, samt medvirke til afhjælpning af fejl og mangler
 • Monitorering og programmering af ejendommens systemer - CTS, intelligent naturlig ventilation, grundvand/kompressorkøl mm.
 • Drift og vedligehold af elektriske og mekaniske installationer, herunder automatik og styring
 • Skabe rammerne for et stærkt samarbejde mellem ATP Ejendomme, vores kunde og eksterne leverandører
 • Styre og følge op på driftsøkonomien på ejendommen, herunder budgetlægning
 • Energistyring og energioptimering

Er ejendomsdrift en del af dit DNA?

Du kan lide at have en bred kontaktflade, forstår vigtigheden af at kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt og er udpræget serviceminded. Du har en naturlig og venlig autoritet, en positiv tilgang til samarbejdet med kunden i ejendommen, og så er du god til at løse problemer. Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som f.eks. maskinmester, elinstallatør eller ingeniør, og flere års erfaring fra en lignende stilling. Det vil sige, at du har erfaring med ejendomsdrift og vedligehold af tekniske anlæg i store, komplekse ejendomme. Du skal have et solidt kendskab til bygningsautomatik, herunder CTS og have flair for anvendelse af IT. Desuden har du erfaring med at læse og forstå leje- og servicekontrakter. Har du kendskab til vores økonomistyringssystem UNIK og vores opgavestyringssystem DaluxFM, er dette en fordel. For at komme i betragtning til stillingen, skal du have en ren straffeattest.

Om Pier47

Pier47 er smukt beliggende på spidsen af Langeliniekajen i København. Ejendommen stod færdig i 2015 og rummer godt og vel 18.000 m2, der fordeler sig på stuen til 6. sal samt en parkeringskælder i to etager. Pier47 er bygget og indrettet i eksklusive materialer og certificeret med guld efter den nye standard for bæredygtigt byggeri i Danmark – DGNB.

Klimatiseringen i Pier47 er baseret på naturlig ventilation, termoaktive konstruktioner og grundvandets termiske energi. Det nyskabende energi- og indeklimakoncept reducerer energiforbruget til temperering i ejendommen med 75-80 % i forhold til traditionelle anlæg. Pier47 indeholder ca. 3.000 DALI belysningsarmaturer, 200 temperaturfølere, 300 KNX bevægelsesfølere og 350 gulvkonvektorer med motor. Hver enkelt enhed har en unik adresse, som sikrer stor fleksibilitet for ejendommens brugere.

Vil du være en del af en organisation i forandring?

Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje i ind- og udland, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Du får ca. 100 kollegaer med meget varierede roller lige fra arkitekter og håndværkere til investeringschefer. Vi er for tiden i gang med en transformation, hvor mange ting er i spil, derfor skal du synes, at forandring er spændende og kunne lide at bidrage til processen.

=dig? Så send en ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning inden den 1. september 2019. Vi forventer at afholde indledende samtaler i uge 37. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Ole Witthøfft Hansen på tlf. 61 80 00 40 eller på e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Din karriere. Danskernes tryghed.

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, så kan vi garantere dig 3000 kolleger, der er lige så fantastiske og forskellige som det samfund, vi arbejder for. Alle er på forkant med deres felt, har et hjerte, der banker for kunderne og har udvikling i blodet. I Danmarks største pensions-, investerings-, og udbetalingshus vil du opleve, hvor vanedannende det er at arbejde sammen om at jagte høje afkast og konstante forbedringer for samfundet.

Mød en maskinmester (Jobopslag)

Herunder kan du læse om maskinmestre, som løfter meget forskellige opgaver i det danske samfund og erhvervsliv.

Klik på knappen herunder for se flere maskinmestre, som arbejder inden for dette område.

 • Optimerer vindmøller og karriere

  Lars Christensen begyndte som vindtekniker hos det daværende DONG Energy, da Horns Rev 2 var

  ...

  Optimerer vindmøller og karriere

  I det nye år starter maskinmester Lars Christensen i et nyt job hos NorSea Wind, som er service- og vedligeholdsleverandør til vindindustrien. Han er som 35-årig nyuddannet maskinmester, men har 10 års erfaring med vindmøller.

  Læs om Optimerer
 • Nu åbnes der op for medlemskab af Ocean Plastic Forum

  Som medlem af Ocean Plastic Forum kan blive organisationer, der som en væsentlig del af deres

  ...

  Nu åbnes der op for medlemskab af Ocean Plastic Forum

  Der åbnes op for medlemskab af Ocean Plastic Forum - partnerskabet der ønsker at bortskaffe plast i havet.

  Læs om Nu
 • Henrik Skytte Raahede

  I 2016 lukkede Henrik Skytte Raahede som fabrikschef sin daværende arbejdsplads SBS, da

  ...

  Henrik Skytte Raahede

  En fabrik lukker og en ny åbner

  Læs om Henrik
 • Brian Helldorf Alexandersen

  Brian Helldorf Alexandersen har valgt en karriere som selvstændig, og det har givet ham

  ...

  Brian Helldorf Alexandersen

  Som selvstændig sætter man sin egen standard

  Læs om Brian
 • Jakob Thanning

  Maskinmester Jakob Thanning arbejder i HOFOR som sektionsleder i Forsyningsanlæg. Han er blandt

  ...

  Jakob Thanning

  Lederambitioner i HOFOR

  Læs om Jakob
 • Nichlas Thomsen

  Nichlas Thomsen er maskinmester på Molslinjens katamaranfærge mellem Aarhus og Odden. Han

  ...

  Nichlas Thomsen

  Molslinjen 

  Læs om Nichlas
Mød en maskinmester

OBS! Maskinmesterjob.dk benytter sig af cookies, for at kunne virke optimalt, klik "OK" for at accepterer.