11/06 2020

Airco DIET

Stilling:

TECHNICAL SUPERVISOR

Information om virksomheden

TECHNICAL SUPERVISOR

Airco DIET er en international projektvirksomhed med en solid forretning indenfor udnyttelse af CO2, Virksomheden ser store muligheder i at udnytte organisationens store viden om gas og erfaring med at drive tekniske projekter over hele verden. Denne viden skal nu bruges på et stort vækstområde; opgradering af Biogas.

Projektarbejde, installation og commissioning

Som Technical Supervisor får du et bredt ansvar og en alsidig hverdag indenfor alle Airco DIET’s forretningsområder.

Din primære opgave varetages ude hos kunden som Site Manager eller supervisor alt efter hvad projektet efterspørger. Her bliver du Airco DIET’s repræsentant, når du driver projektet gennem alle dets faser fra etablering og installation til tests, commissioning og godkendt overdragelse til kunden.

Ledelsesmæssigt sikrer du fremdrift og rettidig afvikling af projektet, mens du får det koordinerende ansvar i krydsfeltet mellem Airco DIET’s projektledere og medarbejdere, underleverandører on site, myndigheder og kunden.

Airco DIET er en højt specialiseret projektvirksomhed, hvor alle medarbejdere er nøglepersoner. Skønt medarbejderne er specialister indenfor hvert sit felt, vil du opleve, at alle i udtalt grad har indsigt i mange processer i virksomheden.

Imellem projekterne indgår du i teamet på virksomheden i Fredericia, hvor du vil deltage i projekterings- og fremstillingsfaserne. Med din indsigt i de mekaniske, styringsmæssige og procestekniske systemer bidrager du til en god synergi af sparring, erfaringsudveksling og udvikling med dine kollegaer. Det forventes endvidere at du deltager aktivt i udvikling af procedurer og forretningsgange, der kan understøtte site-opgaven ude hos kunderne.

Maskinmester med erfaring indenfor fremstilling af procesanlæg

Du har sikkert en teoretisk baggrund som maskinmester eller tilsvarende. Alternativt har du i kraft af din erfaring opbygget viden og kompetencer både omkring el-tekniske og mekaniske systemer. Muligvis har du allerede erfaring som supervisor fra en virksomhed, der beskæftiger sig med opbygning af procestekniske anlæg internationalt.

Du har herfra en bred teknisk indsigt, og du elsker at lære nyt og at være med til at skabe nye løsninger. Du tager gerne ansvar, og du er så sikker på dine egne kompetencer, at du skaber tillid til dine beslutninger, når du er ude. Du har det godt med at være den centrale og ansvarsbærende person on site.

Hos Airco DIET lægges der samtidig stor vægt på at du ser værdien i at arbejde sammen som et team, hvor I udnytter hinandens viden og erfaring.

Du trives med at rejse og arbejde i forskellige kulturer, og du har personlige forhold hvor rejseaktivitet ikke er en hindring for, at du og dine omgivelser trives.

Med henblik på at blive en aktiv del af projektteamet – og en nøglespiller i opbygningen af det nye forretningsområde – vil det være en fordel hvis du bor eller er villig til at tage bopæl i almindelig køreafstand fra Fredericia.

Bæredygtig energioptimering som forretningsgrundlag

Som Supervisor hos Airco DIET bliver du en del af en virksomhed, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor der gøres en indsats for at sikre det gode samarbejde og arbejdsglæde. Du vil opleve et stærkt kollegaskab og en fri tone på tværs af afdelinger, fagligheder og niveauer i virksomheden.

I stillingen vil du få mulighed for at udvikle dine kompetencer sammen med meget dygtige kolleger, samtidig med at du vil bibringe virksomheden ny viden. Sammen vil I over de kommende år skabe et nyt forretningsben, som vil bringe virksomheden over i en ny fase, hvor bæredygtighed og energioptimering bliver de centrale elementer.

Kontakt PeopleLinks konsulenter Jesper Nielsen på +45 2448 2015 eller Pernille Lærke Iversen på +45 2887 2115 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

Læs mere om Airco DIET
Airco DIET er en international projektvirksomhed, som leverer kompliceret procesudstyr til et snævert nichemarked, med multinationale kunder. Airco DIET er førende leverandør af procesudstyr, som gør en stor forskel for kundernes optimering af deres egne produktionsenheder. Airco DIETs organisation består i hovedtræk af tekniske projektledere og medarbejdere, som alle arbejder med internationale opgaver.

Mød en maskinmester (Jobopslag)

Herunder kan du læse om maskinmestre, som løfter meget forskellige opgaver i det danske samfund og erhvervsliv.

Klik på knappen herunder for se flere maskinmestre, som arbejder inden for dette område.

 • Optimerer vindmøller og karriere

  Lars Christensen begyndte som vindtekniker hos det daværende DONG Energy, da Horns Rev 2 var

  ...

  Optimerer vindmøller og karriere

  I det nye år starter maskinmester Lars Christensen i et nyt job hos NorSea Wind, som er service- og vedligeholdsleverandør til vindindustrien. Han er som 35-årig nyuddannet maskinmester, men har 10 års erfaring med vindmøller.

  Læs om Optimerer
 • Nu åbnes der op for medlemskab af Ocean Plastic Forum

  Som medlem af Ocean Plastic Forum kan blive organisationer, der som en væsentlig del af deres

  ...

  Nu åbnes der op for medlemskab af Ocean Plastic Forum

  Der åbnes op for medlemskab af Ocean Plastic Forum - partnerskabet der ønsker at bortskaffe plast i havet.

  Læs om Nu
 • Henrik Skytte Raahede

  I 2016 lukkede Henrik Skytte Raahede som fabrikschef sin daværende arbejdsplads SBS, da

  ...

  Henrik Skytte Raahede

  En fabrik lukker og en ny åbner

  Læs om Henrik
 • Brian Helldorf Alexandersen

  Brian Helldorf Alexandersen har valgt en karriere som selvstændig, og det har givet ham

  ...

  Brian Helldorf Alexandersen

  Som selvstændig sætter man sin egen standard

  Læs om Brian
 • Jakob Thanning

  Maskinmester Jakob Thanning arbejder i HOFOR som sektionsleder i Forsyningsanlæg. Han er blandt

  ...

  Jakob Thanning

  Lederambitioner i HOFOR

  Læs om Jakob
 • Nichlas Thomsen

  Nichlas Thomsen er maskinmester på Molslinjens katamaranfærge mellem Aarhus og Odden. Han

  ...

  Nichlas Thomsen

  Molslinjen 

  Læs om Nichlas
Mød en maskinmester