14/09 2020

Forsvaret

Stilling:

INGENIØR

Information om virksomheden

INGENIØR

INGENIØR TIL FLYSTØTTEUDSTYR OG PROJEKTLEDELSE


Er du en ingeniør med en skarp maskinteknisk profil? Og vil du være en del af et bredt favnende team med ansvar for Forsvarets flystøtteudstyr og lufthavnsmateriel?

Om os

I Kapacitetscenteret, der er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI).

har vi ansvaret for logistiske-, tekniske- og projektlederopgaver i forbindelse med materieldrift og anskaffelse af flystøtteudstyr, som omfatter brand- og redningsmateriel, køretøjer til flybugsering, værktøj, værkstedsudstyr, fotomateriel, flyve- og nødudstyr, flytankningsmateriel, Forsvarets hunde, arktisk materiel og meget andet.

Derudover arbejder vi med opgaver og projekter relateret til indfasning af støtteudstyr til brug for Forsvarets nye flyvende kapaciteter, herunder Seahawk MH-60R og Joint Strike Fighter F-35A.

Vi understøtter bl.a. Forsvaret, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen.

Om stillingen

Du indgår i et team med 13 kollegaer i Kapacitetscenter Flystøtteudstyr, og du har en stor berøringsflade med samarbejdspartnere i Forsvarsministeriets koncern, eksterne kunder og leverandører nationalt og internationalt.

Du varetager opgaver indenfor alle faser af materieldriften inklusiv anskaffelser, teknisk dokumentation, drift, vedligeholdelse og udfasning. Du varetager projektledelsen af både større og mindre anskaffelser. Du har ansvar for dine egne kapaciteter inden for dit tekniske/faglige område, og du har overblik over kapacitetens behov og udviklingsmuligheder. Du har budgetansvar for din egen kapacitet.

Du har en fleksibel arbejdsdag, hvor du arbejder tæt sammen med øvrige kollegaer i FMI og andre samarbejdspartnere i Forsvarsministeriets koncern.

Du er en del af et uformelt arbejdsmiljø med godt kollegialt samarbejde og garanti for en afvekslende hverdag. Som fagspecialist har du en naturlig daglig berøring med alle de opgaver, der pågår i sektionen. Og vi inddrager dig i projekter, som ligger uden for sektionens eget ansvarsområde.

Du har rejseaktivitet i både Danmark og i udlandet, svarende til ca. 10-20 dage årligt.

Vi tilbyder dig et karriereforløb i FMI, der tager afsæt i dine evner og ønsker samt i FMI’s behov. Der er gode muligheder for avancement i FMI, afhængig af dit potentiale og ledige stillinger.

Om dig

Du er ingeniør, gerne med maskinteknisk baggrund, maskinmester eller en anden teknisk baggrund på et tilsvarende niveau.

Du har gerne kendskab til maskinteknologi, erfaring med gennemførsel af anskaffelser, og gerne projektledererfaring – små som store projekter. Du har teknisk indsigt i de logistiske koncepter for større materieldrifts- og anskaffelsesprojekter. Det er en fordel, at du har kendskab til flystøtteudstyr fra enten militær eller civil baggrund.

Det er en fordel, hvis du er Prince 2 projektlederuddannet, men ikke et krav, da du har mulighed for løbende kompetenceudvikling.

Det er ønskeligt at du har kendskab til ICAO, EASA/EMAR, CE-mærkning og arbejdsmiljø.

Du arbejder målrettet og selvstændigt med opgaver og projekter. Og du opbygger positive relationer gennem dine stærke samarbejdsevner.

Du har gode kommunikative evner og formulerer dig kort og entydigt på dansk og engelsk i skrift og tale. Du nedbryder informationer til let forståelige tekniske krav og dokumentation, og du er kritisk undersøgende i din sagsbehandling.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter gældende relevant overenskomst. Afhængig af dine kvalifikationer har du mulighed for at forhandle et tillæg. Der er til stillingen knyttet en fuldt arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING

Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chef for afdelingen, Merete Them Kjølholm på 20 67 03 24 eller næstkommanderende Jan kræmmer Pedersen på 27 28 35 84.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Karin Dupont på 32 66 51 88.

Send din ansøgning, CV og uddannelsespapir snarest og senest den 30. september 2020. Vi holder samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og fly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.forsvaret.dk
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.forsvaret.dk

Mød en maskinmester (Jobopslag)

Herunder kan du læse om maskinmestre, som løfter meget forskellige opgaver i det danske samfund og erhvervsliv.

Klik på knappen herunder for se flere maskinmestre, som arbejder inden for dette område.

 • Optimerer vindmøller og karriere

  Lars Christensen begyndte som vindtekniker hos det daværende DONG Energy, da Horns Rev 2 var

  ...

  Optimerer vindmøller og karriere

  I det nye år starter maskinmester Lars Christensen i et nyt job hos NorSea Wind, som er service- og vedligeholdsleverandør til vindindustrien. Han er som 35-årig nyuddannet maskinmester, men har 10 års erfaring med vindmøller.

  Læs om Optimerer
 • Nu åbnes der op for medlemskab af Ocean Plastic Forum

  Som medlem af Ocean Plastic Forum kan blive organisationer, der som en væsentlig del af deres

  ...

  Nu åbnes der op for medlemskab af Ocean Plastic Forum

  Der åbnes op for medlemskab af Ocean Plastic Forum - partnerskabet der ønsker at bortskaffe plast i havet.

  Læs om Nu
 • Henrik Skytte Raahede

  I 2016 lukkede Henrik Skytte Raahede som fabrikschef sin daværende arbejdsplads SBS, da

  ...

  Henrik Skytte Raahede

  En fabrik lukker og en ny åbner

  Læs om Henrik
 • Brian Helldorf Alexandersen

  Brian Helldorf Alexandersen har valgt en karriere som selvstændig, og det har givet ham

  ...

  Brian Helldorf Alexandersen

  Som selvstændig sætter man sin egen standard

  Læs om Brian
 • Jakob Thanning

  Maskinmester Jakob Thanning arbejder i HOFOR som sektionsleder i Forsyningsanlæg. Han er blandt

  ...

  Jakob Thanning

  Lederambitioner i HOFOR

  Læs om Jakob
 • Nichlas Thomsen

  Nichlas Thomsen er maskinmester på Molslinjens katamaranfærge mellem Aarhus og Odden. Han

  ...

  Nichlas Thomsen

  Molslinjen 

  Læs om Nichlas
Mød en maskinmester