12/10 2020

Region Syddanmark

Stilling:

COMMISSIONING-KOORDINATOR

Information om virksomheden

COMMISSIONING-KOORDINATOR

Commissioning-koordinator


Commissionings-koordinator til kæmpe byggeprojekt Nyt OUH

Bygningsdrift & -service (BDS) på Odense Universitetshospital (OUH) søger en koordinator med ansvar for koordinering af de tekniske aktiviteter til brug for forberedelse og udflytning til Nyt OUH.

Formålet med stillingen er, at kvalificere og teste, at bygherres kravsspecifikationer overholdes og implementeres.

Koordinatoren vil få ansvaret for at koordinere medarbejderressourcerne på OUH i tæt samarbejde med driftspersonalet og øvrige medarbejdere i Projektorganisationen for Nyt OUH. Det er således vigtigt, at koordinatoren har stor organisatorisk forståelse, og evner at bevæge sig på alle niveauer både i skrift og tale.

Det er afgørende for OUH, at byggeriet af Nyt OUH gennemføres med fokus på sygehusets fremtidige drift, og derfor er koordinatoren en vigtig medspiller i samarbejdet med byggeriets aktører, og ikke mindst med vores nuværende Commissioning-koordinator og det tekniske driftspersonale.

Koordinatoren vil blive involveret tidligt i projekterne, og skal i samarbejde med Projektorganisationen for Nyt OUH understøtte og suplere bygherres tilsyn. Koordinatoren skal yderligere sikre, at kravspecifikationer overholdes og projektets operationelle Commssioning-plan følges med tilhørende test og dokumentation.

Koordinatoren vil gennem projektets faser blive suppleret med nødvendige ressourcer og kompetencer fra BDS, Projektorganisationen for Nyt OUH og eksterne specialister for at sikre optimal gennemførelse af aktiviteter.

Om projektet Nyt OUH – ét af Danmarks største byggerier

Byggeriet af Nyt OUH vil samle det nuværende Odense Universitetshospital (OUH), Børn- og Ungepsykiatrien samt voksenpsykiatrien med Syddansk Universitet. Det samlede byggeri vil blive ét af de største byggerier i Danmark med i alt ca. 250.000 m2 nybyggeri.

Byggeriet forventes at stå færdig i foråret 2023, dog vil Cx- aktiviteterne og den efterfølgende bygningsaktivering strække sig ud over byggeriets afleveringsdato. Nyt OUH er opdelt i delprojekter, hvor store dele nu er i udviklingsfasen i samarbejde med totalentreprenør.

Om Bygningsdrift & -service (BDS) på Odense Universitetshospital (OUH)

Bygningsdrift og -service er en af OUH´s serviceafdelinger, med det overordnede formål at sikre en sammenhængende tværgående og professionel service, der understøtter OUH´s kerneydelse.

Afdelingen har i øjeblikket ca. 125 medarbejdere fordelt på matriklerne Odense, Svendborg og Nyborg. Her beskæftiger vi en lang række fagligheder og kompetencer, hvor teknikere, projektledere og administrative medarbejdere har hver deres fagområder og specialer. Der er tale om en arbejdsplads, der udvikles løbende, og hverdagen er præget af professionalisme og en uformel tone. BDS vil inden for vores ydelser bidrage til, at patienter, pårørende og medarbejdere føler sig velkomne og ventede, når de ankommer til sygehuset.

Om Projektorganisationen for Nyt OUH

Projektorganisationen består af ca. 60 medarbejdere, der på vegne af Region Syddanmark udgør bygherrefunktionen på projektet Nyt OUH.

Projektorganisationen er en dynamisk organisation med bredt sammensatte fagligheder og kompetencer, der samarbejder på tværs af de enkelte delprojekter og opgaver inden for byggeri, udstyr, IT, logistik mv. Der arbejdes med høj intensitet og faglighed og i nært samarbejde med eksterne rådgivere og entreprenører samt ledere og medarbejdere på det eksisterende OUH og Psykiatrien.

Projektorganisationen har kontorer med udsigt over byggepladsen for Nyt OUH, og her er den ofte hektiske hverdag præget af professionalisme og et uformelt arbejdsmiljø.

Kvalifikationer og kompetencer

Du skal have et grundlæggende generelt kendskab til tekniske installationer og en struktureret og procesorienteret tilgang til opgaverne, og det er afgørende, at du befinder dig godt med mange opgaver i et stort netværk med relationer til alle projektets interne og eksterne interessenter.

Det forudsættes, at du har forståelse for byggeprocessen, aftalegrundlag og de juridiske aspekter ved gennemførelse af projekterne.

Det forudsættes ligeledes, at du har bred erfaring med commissioning.

Faglige kvalifikationer:

◾ Du er VVS-ingeniør, Ventilations-ingeniør, maskinmester eller har en uddannelse på lignende niveau.

◾ Du har erfaring og gerne erfaring i at arbejde med overgangen fra projekt til drift, herunder erfaring med commissioning og tilsyn af VVS-installationer, Ventilation, El- og SCADA/BMS-anlæg.

◾ Du behersker engelsk på skrift og i tale på forhandlingsniveau.

◾ Du har erfaring med databehandling og -analyser.

Personlige kvalifikationer:

◾ Du er udadvendt og har gode kommunikationsevner, mundtligt såvel som skriftligt.

◾ Du er god til at samarbejde og vidensdele med dine kolleger.

◾ Du kan arbejde selvstændigt, målrettet, velstruktureret og på alle niveauer i organisationen.

◾ Du har en systematisk, analytisk og proaktiv tilgang til opgaveløsningen.

◾ Du har gennemslagskraft, overblik og arbejder struktureret.

Hvad tilbyder vi dig

Et job der, hvis du ønsker det, strækker sig ind i den efterfølgende driftsperiode. En spændende arbejdsplads med stor variation i projekter, og du får stor mulighed for at præge form og indhold af aktiviteterne. Du vil blive involveret i projekter med stor teknisk spændvidde og få gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af egne opgaver og arbejdstid.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om eksisterende OUH på www.ouh.dk og Nyt OUH på www.nytouh.dk.

Ansøgning og relevante bilag sendes via ansøgnings-linket her på siden. Du er velkommen til at kontakte Sektionsleder Jan Vestergaard på mobil 20695238 for yderligere oplysninger om stillingen.

Ansøgningsfristen er fredag den 6. november 2020. Der er planlagt ansættelsessamtaler fredag den 20. november 2020. Tiltrædelse senest 1. januar 2021.

Ansættelse iht. gældende overenskomst og nærmere aftale. I Region Syddanmark anvendes prøvetid på 3 måneder.

OUH er en stor og attraktiv arbejdsplads. Næsten 10.000 medarbejdere behandler patienter fra hele Danmark for sjældne og komplicerede sygdomme og for mere almindelige lidelser. Kvalitet og service over for patienterne, forskning og uddannelse samt udvikling af medarbejderne er kerneopgaver for de to sygehuse. OUH er røgfrit hospital.

Mød en maskinmester (Jobopslag)

Herunder kan du læse om maskinmestre, som løfter meget forskellige opgaver i det danske samfund og erhvervsliv.

Klik på knappen herunder for se flere maskinmestre, som arbejder inden for dette område.

 • Optimerer vindmøller og karriere

  Lars Christensen begyndte som vindtekniker hos det daværende DONG Energy, da Horns Rev 2 var

  ...

  Optimerer vindmøller og karriere

  I det nye år starter maskinmester Lars Christensen i et nyt job hos NorSea Wind, som er service- og vedligeholdsleverandør til vindindustrien. Han er som 35-årig nyuddannet maskinmester, men har 10 års erfaring med vindmøller.

  Læs om Optimerer
 • Nu åbnes der op for medlemskab af Ocean Plastic Forum

  Som medlem af Ocean Plastic Forum kan blive organisationer, der som en væsentlig del af deres

  ...

  Nu åbnes der op for medlemskab af Ocean Plastic Forum

  Der åbnes op for medlemskab af Ocean Plastic Forum - partnerskabet der ønsker at bortskaffe plast i havet.

  Læs om Nu
 • Henrik Skytte Raahede

  I 2016 lukkede Henrik Skytte Raahede som fabrikschef sin daværende arbejdsplads SBS, da

  ...

  Henrik Skytte Raahede

  En fabrik lukker og en ny åbner

  Læs om Henrik
 • Brian Helldorf Alexandersen

  Brian Helldorf Alexandersen har valgt en karriere som selvstændig, og det har givet ham

  ...

  Brian Helldorf Alexandersen

  Som selvstændig sætter man sin egen standard

  Læs om Brian
 • Jakob Thanning

  Maskinmester Jakob Thanning arbejder i HOFOR som sektionsleder i Forsyningsanlæg. Han er blandt

  ...

  Jakob Thanning

  Lederambitioner i HOFOR

  Læs om Jakob
 • Nichlas Thomsen

  Nichlas Thomsen er maskinmester på Molslinjens katamaranfærge mellem Aarhus og Odden. Han

  ...

  Nichlas Thomsen

  Molslinjen 

  Læs om Nichlas
Mød en maskinmester