23/02 2021

Meneta

Stilling:

PTA-INGENIØR

Information om virksomheden

PTA-INGENIØR

PTA-ingeniør til Meneta Composite Materials ApS

Kunne du tænke dig at arbejde i en ung virksomhed, som er en del af en vækstorienteret og veldreven koncern? Så har du muligheden for at få et spændende job som PTA-ingeniør hos Meneta Composite Materials ApS.

Meneta Composite Materials ApS producerer kompositmaterialer herunder gummibelagt og coatet stål til industrikunder i Europa. Kompositmaterialerne kan bl.a. anvendes til gearkassepakninger, toppakninger samt bremsekomponenter.

Stillingen:

Stillingen er nyoprettet og du vil derfor få mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen og opgaverne. Du vil som PTA-ingeniør hos Meneta Composite Materials skulle drive den daglige vedligeholdelse samt være ansvarlig for at drive den daglige sikkerhedsledelse og de projekter der bliver afledt heraf.
Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver planlægning og gennemførelse af vedligeholdelse i produktionen. Du skal stå for at opbygge den tekniske struktur, lave vedligeholdelsesplaner samt definere kritiske reservedele. Derudover vil du have ansvaret for at drive og implementere større og mindre projekter. Du vil få ansvaret for den daglige sikkerhed, hvor du skal stå for sikkerhedsopgaver både af teknisk og formidlingsmæssig karakter, herunder bl.a. implementering af sikkerhedstiltag afledt af APV-handleplaner. Du bliver en del af et fagligt stærkt og velfungerende team som har en central rolle i realiseringen af virksomhedens vækstmål over de næste år.
Kvalifikationer:
Du er uddannet maskinmester, ingeniør eller har en tilsvarende uddannelse og har gerne en baggrund som elektriker.
Du har gerne 5-10 års erfaring med vedligeholdelse og sikkerhedsarbejde fra en lignende stilling i industrien. Det er vigtigt, at du er hands-on og arbejder struktureret og systematisk samt evner at realisere projekter fra tanke til handling. Dine primære interessere, har du inden for vedligehold, maskinbygning og sikkerhed, du brænder for at finde de optimale løsninger, og du er nysgerrig og sætter spørgsmålstegn ved eksisterende metoder og procedurer med henblik på hele tiden at optimere. Da der på virksomheden er områder, som er ATEX-klassificerede er kendskab hertil en fordel, men ikke et krav. Du skal kunne arbejde selvstændigt og kunne træde i karakter når handling kræves, både ift. sikring af drift og arbejdsmiljø.

Vi tilbyder:

Et spændende job, hvor du bliver en del af et team, hvor høj faglighed og trivsel er i fokus. Du kan se frem til en travl, udfordrende og varieret hverdag med ansvar for egne opgaver og en fri og uformel omgangstone. Løn efter kvalifikationer

Yderligere informationer:

Meneta Composite Materials (MECM) er en del af den globale virksomhed, Meneta Holding A/S der blev etableret i 1953 i Stige ved Odense. Meneta koncernen er i dag producent af støj- og vibrationsdæmpende materialer og bagplader, med egen produktion i Danmark, Kina, Indien og USA. Meneta er specialiseret i udvikling, test og produktion af shims og bagplader til producenter af bremsesystemer til den automotive industri – både OE og aftermarkedet. og har omkring 2.000 ansatte globalt.
MECM er et startup-selskab, som repræsenterer et helt nyt forretningsområde i Menetakoncernen. Der er etableret nye produktionsfaciliteter til MECM i Stige, Odense i 2020, med den nyeste teknologi indenfor branchen. Kundesegmentet er pakningsproducenter og producenter af shims for lyd- og vibrationsdæmpning.

Se eventuelt flere informationer om Meneta på www.meneta.com

Mød en maskinmester (Jobopslag)

Herunder kan du læse om maskinmestre, som løfter meget forskellige opgaver i det danske samfund og erhvervsliv.

Klik på knappen herunder for se flere maskinmestre, som arbejder inden for dette område.

 • Optimerer vindmøller og karriere

  Lars Christensen begyndte som vindtekniker hos det daværende DONG Energy, da Horns Rev 2 var

  ...

  Optimerer vindmøller og karriere

  I det nye år starter maskinmester Lars Christensen i et nyt job hos NorSea Wind, som er service- og vedligeholdsleverandør til vindindustrien. Han er som 35-årig nyuddannet maskinmester, men har 10 års erfaring med vindmøller.

  Læs om Optimerer
 • Nu åbnes der op for medlemskab af Ocean Plastic Forum

  Som medlem af Ocean Plastic Forum kan blive organisationer, der som en væsentlig del af deres

  ...

  Nu åbnes der op for medlemskab af Ocean Plastic Forum

  Der åbnes op for medlemskab af Ocean Plastic Forum - partnerskabet der ønsker at bortskaffe plast i havet.

  Læs om Nu
 • Henrik Skytte Raahede

  I 2016 lukkede Henrik Skytte Raahede som fabrikschef sin daværende arbejdsplads SBS, da

  ...

  Henrik Skytte Raahede

  En fabrik lukker og en ny åbner

  Læs om Henrik
 • Brian Helldorf Alexandersen

  Brian Helldorf Alexandersen har valgt en karriere som selvstændig, og det har givet ham

  ...

  Brian Helldorf Alexandersen

  Som selvstændig sætter man sin egen standard

  Læs om Brian
 • Jakob Thanning

  Maskinmester Jakob Thanning arbejder i HOFOR som sektionsleder i Forsyningsanlæg. Han er blandt

  ...

  Jakob Thanning

  Lederambitioner i HOFOR

  Læs om Jakob
 • Nichlas Thomsen

  Nichlas Thomsen er maskinmester på Molslinjens katamaranfærge mellem Aarhus og Odden. Han

  ...

  Nichlas Thomsen

  Molslinjen 

  Læs om Nichlas
Mød en maskinmester