Nu kan du få en status på erhvervslivet og beskæftigelsessituationen for maskinmestre i lige netop din kreds. Medlemsmøderne i Maskinmestrenes Forening får nu alle besøg af en lokal erhvervsekspert.

Sæsonens første kredsmøder er nu afholdt, og efteråret og vinteren igennem vil samtlige 20 kredse kalde til medlemsmøde.

Som et nyt initiativ har Maskinmestrenes Forening inviteret den lokale erhvervsforening til at holde oplæg og svare på spørgsmål på møderne.

»Nu bliver kredsmødet endnu mere relevant for det enkelte medlem. Ud over netværk og kontakt til foreningen bliver man nu opdateret på arbejdspladser, investeringer, udvikling og meget mere i sit lokalområde,« fortæller formand for Maskinmestrenes Forening, Per Jørgensen.

Læs videre
Bornholms erhvervsliv oplever lyse tider, og opturen må ikke blive bremset af, at vi ikke har nok kvalificeret arbejdskraft. Sådan…
Uddannelses- og Forskningsminister Søren Pind inviterede torsdag 14. september 2017 maskinmesterstuderende fra MARTEC til debat.
21/09 2017
Region Nordjylland

Maskinmestre er savnede i Nordjylland

Der er gang i erhvervet i den nordligste del af landet - og alle de spændende projekter i Frederikshavn-Sæby-Skagen-området involverer…
20/09 2017
Region Nordjylland

Antallet af maskinmestre femdoblet

For at fortsætte udviklingen i erhvervslivet i Nykøbing Mors er der behov for maskinmestre.
Som maritimt centrum og energi-metropol kan Esbjerg slet ikke undvære maskinmesteruddannelsen.
Fredericia Maskinmesterskole har åbnet en ny skole i Esbjerg, og det kommer til at gavne erhvervsudviklingen i lokalområdet. 
20/09 2017
Region Nordjylland

Der er brug for maskinmestre i Thy

Virksomhederne i Nordjylland efterspørger flere maskinmestre, og en løsning kunne være at åbne en afdeling af Aarhus Maskinmesterskole i det…
På medlemsmødet i Bornholms Kreds deltog formand for Maskinmestrenes Forening, Per Jørgensen, og han glædede sog over maskinmestrenes rolle i…
Efter en hård periode er erhvervet i Næstved og på Sydsjælland på vej i den rigtige retning.
Nu kan du få en status på erhvervslivet og beskæftigelsessituationen for maskinmestre i lige netop din kreds.

OBS! Maskinmesterjob.dk benytter sig af cookies, for at kunne virke optimalt, klik "OK" for at accepterer.