Insatech udvikler fremtidens måleløsninger

Media

Læs videre

Hos Insatech er hver femte medarbejder maskinmester. Ud af de godt 70 medarbejdere er 16 maskinmestre. Virksomheden er i udvikling og får i fremtiden brug for flere maskinmestre. 

»Det skyldes formentlig, at vores løsninger ligger rigtig godt til maskinmestrenes brede faglige udgangspunkt, hvor der er brug for hele spektret af teknisk indsigt inden for el, mekanik, hydraulik og termodynamik og projektledelse,« siger Kristian Nielsen, maskinmester og General Manager for Marine Group hos Insatech.

Faktisk er Insatech etableret af en maskinmester, nemlig Alan Christoffersen, der i 1989 søsatte virksomheden som en handelsvirksomhed, der importerede måle- og kalibreringsudstyr.

»Insatech er startet som en forhandler af løsninger til måling og kalibrering, men i dag er vi en virksomhed, som har en meget stor del af vores omsætning på egne udviklede løsninger, som omfatter dataopsamling og analyseværktøjer baseret på vores egne algoritmer,« siger Jacob Møller, adm. direktør siden 2016.

»I dag kan vi ikke bare sælge komponenter. Kunderne forventer og kræver, at vi som leverandører kan tage et meget større ansvar på os. De vil have hele løsninger, ofte turn-key løsninger, og det stiller selvfølgelig meget større krav til os. Vi kan ikke bare plukke en komponent ned fra hylden og sende til kunden. Nu er det meget større projekter, vi bliver kastet ud i, men det gør os også til en meget mere interessant arbejdsplads for blandt andet maskinmestre,« siger Jacob Møller videre.

Stort maritimt marked

Insatech har været en del af Addtech-koncernen siden 2005 og har i årenes løb fået flere forretningsaktiviteter: Der er stadig komponentsalg, som var virksomhedens udgangspunkt. Der er en serviceorganisation, som rykker ud og hjælper kunder med service, vedligehold og reparationer. Og endelig foregår der en udvikling af helt nye løsninger, hvor mange forskellige tekniske kompetencer hos medarbejderne inddrages.

Der er en udviklingsafdeling, som bl.a. udvikler og programmerer nye softwareløsninger til dataopsamling, kalibrering og analyse ved hjælp af algoritmer. Maskinmestrene hos Insatech har mange forskellige roller, herunder både salg, projektledelse, udvikling og service.

Project Manager Hans-Erik Mahnfeldt (t.v.) og General Manager Kristian Nielsen ved en Coriolis masseflowmåler fra Yokogawa. Project Manager Hans-Erik Mahnfeldt (t.v.) og General Manager Kristian Nielsen ved en Coriolis masseflowmåler fra Yokogawa.
12/12 2017

Herunder kan du læse om de virksomheder, hvor maskinmestre løfter ansvar, drift og bundlinje.

Klik på de enkelte brancher for at se virksomheder, som opererer inden for området.

 • Siemens

  Motion Specialist med udfordringer

  Som nyuddannet blev Anders Ulrik

  ...

  Siemens

  Motion Specialist med udfordringer

  Læs om Siemens
 • Ørsted

  Grænseløse muligheder hos Ørsted

  Danmarks største havmøllepark er Anholt Havmøllepark

  ...

  Ørsted

  Grænseløse muligheder hos Ørsted

  Læs om Ørsted
 • Weiss ApS

  Et maskinmesterjob hos Weiss ApS kan give en masse faglig erfaring både i Danmark og i

  ...

  Weiss ApS

  Grøn energi i hele verden

  Læs om Weiss
 • Parker Hannifin

  Hos Parker Hannifin er der mange

  ...

  Parker Hannifin

  En verden af muligheder

  Læs om Parker
 • Nukissiorfiit

  Maskinmester René E. Fleischer har ansvar for energi- og vandforsyning i fire byer og otte

  ...

  Nukissiorfiit

  Sikrer grøn energi i Grønland

  Læs om Nukissiorfiit
 • Novo Nordisk

  Ledelse har altid interesseret maskinmester Martin Bach Andersen, og derfor slog han til, da

  ...

  Novo Nordisk

  Leder med hands on-opgaver

  Læs om Novo
Maskinmestrenes brancher

OBS! Maskinmesterjob.dk benytter sig af cookies, for at kunne virke optimalt, klik "OK" for at accepterer.